Unilab

meer informatie? 071- 541 35 10
contact

Cleanrooms

Een cleanroom, stof- en/of kiemarme ruimte, is een ruimte waarin de concentratie van deeltjes in de lucht is beheerst. Daarnaast wordt vaak rekening gehouden met de gewenst of vereiste temperatuur, vochtigheid en druk. Welke classificatie voor uw cleanroom is gewenst, of vereist hangt van een aantal factoren af. Graag gaan wij met u het gesprek aan om te kijken wat er noodzakelijk is.

Waarom

Het ontwikkelen of produceren van een product in een cleanroom vindt plaats omdat het product gevoelig is voor besmetting of verontreiniging, of door de (wettelijke) regelgeving. Daarnaast kunnen voor bestaande producten nieuwe eisen ontstaan, of voldoet de reeds bestaande ruimte niet meer aan gestelde eisen. Om deze redenen dient een schone (stof- en kiemarme) ruimte te worden gebouwd en ingericht.

waarom cleanroom Unisol

Kenmerken

Kenmerken van een cleanroom zijn onder meer: gladde, goed te reinigen wanden, zo min mogelijk horizontale vlakken, een luchtsluis, specifieke vloer en uiteraard het gebruik van een hepafilter. Unilab heeft ruime ervaring op het gebied van fabricage van Cleanrooms. Cleanrooms worden onder meer toegepast in de micro electronica, farmacie en voedingsindustrie.

Mogelijkheden

De uitrusting van een cleanroom zijn zeer uitgebreid. Alles is daarbij afhankelijk van de vereiste c.q. noodzakelijke classificatie. Unilab heeft alle kennis in huis om het gewenste eindresultaat te realiseren en werkt voor opdrachtgevers in de meest uiteenlopende industrieën. Van de bekleding van vloeren tot deuren, ramen, en uiteraard de ronde randafwerkingen. Wij hebben de juiste oplossing voor u.

Meer weten?

Heeft u een uitdaging?

Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u een afspraak maken met een van onze adviseurs? 

Bel ons: 071-5413510

Op tijd en binnen budget opleverd. Een verademing.

Frits H. - Apotheker te W.